Grote feesttent huren zoals onze Aluhal?

aluhal tent huren

Als u een groter feest of evenement geeft, dan zou deze feesttent erg geschikt kunnen zijn! Deze grote tent is namelijk hoger dan een pagodetent waardoor het een ruimer gevoel geeft. De feesttent bestaat uit delen van 10 of 8 meter breed en 5 of 3 meter lang. Er is hierdoor veel mogelijk qua afmetingen van de feesttent, zoals:

Aluhal: 10 meter breed

Enkele voorbeelden qua maten:

- 10 x 5 m
- 10 x 10 m
- 10 x 13 m
- 10 x 15 m
- 10 x 18 m
- 10 x 20 m
- 10 x 25 m
- 10 x 30 m

  

Aluhal: 8 meter breed

Enkele voorbeelden qua maten:

- 8 x 5 m
- 8 x 8 m
- 8 x 10 m
- 8 x 13 m
- 8 x 15 m
- 8 x 18 m
- 8 x 20 m
- 8 x 25 m

Deze feesttent is van hetzelfde materiaal gemaakt als de pagodetent. De dakzeilen en zijzeilen zijn beiden wit. Ook hier zijn er zijzeilen met vensters, waardoor meer licht de tent binnen kan vallen. Via de rits in het midden van het zeil, kunt u de zeilen makkelijk open en dicht maken.

Aluhal combineren met pagodetenten? Geen probleem!

pagodetent met grote aluhal feesttent

De aluhal is te koppelen met pagodetenten. Met behulp van goten en tussenflappen wordt er voor gezorgd dat het één mooi geheel wordt. Deze extra tent kan dan bijvoorbeeld als entreetent of garderobe gebruikt worden. Stel dat u een feest geeft in het najaar en het weer is wat minder, dan zorgt deze ‘ontvangsttent’ er voor dat er meer warmte in de feesttent blijft. Zo krijgen u en uw gasten het niet koud!

Voordelen van onze grote tenten (aluhal)

  • Geschikt als tent voor grote feesten en evenementen
  • Vele afmetingen zijn mogelijk
  • Te combineren met andere soorten tenten, zoals de pagodetent
  • Genoeg ruimte voor podium, meubilair, horeca gelegenheden zoals een bar of koelkast
  • Ideale verlichting voor deze tent is een kroonluchter, eventueel in combinatie met bollantaarns

De prijs van deze grotere feesttent is op aanvraag. We denken telefonisch met u mee, maar komen ook graag vrijblijvend naar u toe voor persoonlijk advies en om te kijken naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Pagode tenten nodig?

Chique stretch tenten!