Pagode tenten huren?

tent pagode

Pagodetenten zijn tenten met een puntdak. Deze “punttenten” geven meteen een chique en herkenbaar uiterlijk aan uw feestlocatie! Pagodetenten zijn er in de afmetingen 4x4 meter en 5x5 meter. Zowel de dakzeilen als zijzeilen zijn wit. De zijkanten zijn ook mogelijk met vensters, waardoor meer zonlicht in de pagodetent kan vallen. Bovenop de tent wordt een groen vlaggetje geplaatst.

Pagodetenten zijn eenvoudig open en dicht te maken

De zijzeilen hebben een rits in het midden, waardoor u gemakkelijk naar binnen en buiten kan. Door de rits volledig open te doen, kunt u bij mooi weer de zeilen naar de buitenkant schuiven om lekker van de zon te genieten. Zo kan ook het eventuele terras buiten de pagodetent er meer bij betrokken worden.

Net als de partytenten zijn ook deze tenten gemakkelijk te koppelen waardoor er veel variatie mogelijk is in de afmetingen. Met behulp van goten vormen de tenten samen één mooi geheel en heeft u geen last van eventuele regen. Deze tenten zijn ook geschikt voor huizen met hoge deuren.

Onze pagodetenten worden gebruiksklaar voor u opgebouwd

We komen graag naar u toe voor persoonlijk advies en het inmeten van de tenten. (hier zijn wel kosten aan verbonden)

Mail mdmverhuur voor persoonlijk advies en/of een offerte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

 

 

 

Chique stretch tenten!

Aluhal (grote tent) nodig?